طراحی و اجرای پله چوبی با بهترین کیفیت و زیباترین شکل برای منازل و ویلا های لوکس و لاکچری در تمام شهر های ایران
پله چوبی
پله چوبی معمولا در ویلاها و خانه های ویلایی و لاکچری و لوکس ساخته می شود و علاوه بر استحکام بالا ، وزن کمتری دارد و زیبایی و انعطاف پذیری بیشتری دارد.
طراحی و اجرای پله چوبی
پله چوبی سازه ای است که برای ارتباط دادن دو سطح غیرهمسطح در ساختمان ( بخصوص فضای داخلی یا لابی ساختمان ) یا فضاهای دیگر بهکار میرود و اگر پله چوبی در یک فضای بسته ساخته شود به آن راه پله چوبی نیز گفته میشود.
انواع پله چوبی
- پله چوبی دوبلکس
- پله چوبی مدرن
- پله چوبی گرد یا پله مارپیچ
- پله چوبی تریبلکس 3D و سه بعدی
- قیمت پله چوبی ساده
- پله چوبی ویلایی
- پله چوبی قدیمی
- استفاده از اسلب برای ساخت پله
- پله درختی چوبی
- پله شناور ( پله چوبی شناور با نورپردازی )
- پله چوبی فرفورژه دار
- پله چوبی طرح شاخه ای
- پله چوبی منبت کاری شده
- پله چوبی لوکس و لاکچری
پله چوبی و طراحی داخلی
پله چوبی داخل ساختمان ، ارتباط مستقیمی با طراحی داخلی و فضاسازی واحد مسکونی یا ویلای شما دارد ، در نظر گرفتن طراحی داخلی مدرن یا کلاسیک ، رنگ بندی داخلی و نور به همراه شرایط محیطی ، از اهمیت بسیار بالایی در طراحلی پله چوبی دارد و به عبارتی پله چوبی نیز به دو نوع کلی در پله چوبی مدرن و پله چوبی کلاسیک ، تقسیم می شود.
ابعاد پله چوبی
بهطور معمول پهنای مؤثر پلهها و پاگردها باید حداقل دارای یک و نیم متر باشند و از دو نیم متر تجاوز نکنند. درها نباید پهنای مفید پاگردها را اشغال و محدود کنند و درهای رو به راهپله باید به طرف خروجی باز شوند. همچنین بهتر است نسبت ارتفاع به عمق پاگذار ۱۵۰ تا ۳۰۰ میلیمتر باشد.
ایده برای پله چوبی
پلههای چوبی را میتوان به طرحهای بسیاری در اینجا تبدیل کرد، میتوانید مجموعهای از ایدههای طراحی پله را که ما ارائه میدهیم ببینید، بسیاری از پلههای مدرنتر ترکیبی از چوب و شیشه را ارائه میدهند. ما طیف گسترده ای از طراحی پله چوبی زیبا و باکفیت ارائه می دهیم.
سفارش طراحی پله چوبی
برای سفارش طراحی پله چوبی توسط تیم هوبر و کسب مشاوره رایگان و بازدید و برآورد هزینه و قیمت اجرای پله چوبی ، با ما تماس بگیرید.
شاید این موضوع هم برای شما جالب باشد!
تاریخچه پله یا پلکان (منبع: ویکی پدیا)
سازه های ایرانیان قدیم به صورت تیر و ستون چوبی با سقفی تخت بوده و نوعی ساختمان به نام کلاوه که عموما دو طبقه بوده است، افراد برای دسترسی به طبقه دوم از نردبان استفاده میکردند. لذا در معماری غرب ایران که اقتباسی از کلاوه اورارتوها بود، اصولا ساختمانهای مهم و عمومی را در بالا ،یعنی روی صفه میساختند. مثلاً، تخت جمشید روی صُفّهای در دامنه کوه ساخته شده یا مسجد جامع اصفهان که آن هم روی صفه بنا شده است.
پله اسپانیولی در رم و یونان رایج بوده است که به یکی از مناطق گردشگری تبدیل شده بوده است. نظیر این پلهها در ساختمانهای رم باستان دیده میشود.
برای بالارفتن از این طبقات ، پلکان تعبیه شد. پلکانهای داخل ساختمان از زمانهای قدیم در بعضی از ساختمانهای بیش از یک واحد وحداکثر تا دو طبقه وجود داشته و به ندرت دیده میشدند و در مراحل اولیه احداث بناها ،این نوع پلکان تخت و بهصورت نردبانی بوده است:
ولی چون پلههای نردبانی بهصورت چوبی و پلهها با مقطع گرد بود که دارای سطح تماس بسیار کمی با پا بوده وبه فرد صدمه وارد میکرده است، به تدریج پلههای نردبان را پهنتر کردند و پلکان به شکل کنونی ساختند . به این نوع پلکان، پلکان منبری هم گفته میشود.